IMUEE

Nar det innefatta karlekslivet odl inneha mi inget stadigt forhallande

Nar det innefatta karlekslivet odl inneha mi inget stadigt forhallande

Det slutade inte med karlek allman de saso medverkade ino Bonde soker frugan. Skada va har i sjalva verket hant darefter inspelningen ino somras? Sa narvarande gick det forut brevskrivarna inom programmet efter att kamerorna stangts bruten.

Det varje manga meddelande som skickades in mot bonderna Mimmi Asenius, 28, Michael Klingstedt, 58, och Jens Lundin, 27 – skada endast marklig fick chansen att flytta in kungen garden.

Postumt en sommar fullsatt tillsammans tarar, kyssar och karlek sa var det slutligen endast nagon brevskrivare per gard saso fick hejd at slutet.

Andock hurda ager det egentligen vandra for brevskrivarna, sasom antingen valdes bort alternativt reste hem frivillig, postumt att de kommit boplats av garden igen sam hurdan ser deras midja ut i dag efte r lantman soker hustru?

– mig inneha tagit tjanstledigt for att plugga och darmed flyttat a Harjedalen mot dalarna forut att folja narilj samt atnjuta foreta nagot ovrigt ann att passa myskoxar!

– jo, Hannorna och Jessika ar uppemot vanner. Sjalv inneha kontakt tillsamman Josefin ocksa! Forsena marklig av bade Mickes samt Mimmis brevskrivare!

sjalv ager kontakt med dom andra brevskrivarna genom ett Messengergrupp

– Det sasom inneha hant ino karna oljud forsenad inspelningen befinner si nagon andel. Jag inneha landat i ja allena och fatt fasthet ino livet.

Nar sjalv kom boning odla hade mi ju uppsyn narmastboende

– Bjorn som hade tagit nave ifall djuren medan mi vart franvarande. Samt vi borjade ju umgas en aning mer samt det ena sam det andra. Sam ett gnista tandes samt den age ju tagit eld kungen sann. Vi befinner sig tva i dag

– Jag befinner si centrum ino nago flytt. Vi kommer fortskrida att besta sarbos med vi kommer enkom att aga tva boning mella oss. Odl mig flyttar in i e smatt torp. Det befinner si icke vidstrack i av dar mi bor i dag, skada det ar narmare Bjorn sa vi kommer att kunna kuta emellan en aning hurda som helst.

– Jag ager ej haft e kontakt tillsamman honom genast. Skada mi age varit dar sedan samt jag kanner til ju hurda det age vandrat. Sam det blev sjalv glad nar sjalv tittad kan mig knysta.

– Jajamensan, allihopa! Vi peppar varandra nar det ar taskiga skriverier sam stottar varandra forsavitt det befinner si nagot som kanns arbetsamt.

Helena Nilsdotter Vapnad Konflikt – dejtade Michael Klingstedt:

– age fatt nya harliga kompisa. Sa himla fett! Det har varit nago dorroppnare mot att personer kommer fram samt prata med ja. Gitte saso age varit med inom Halvatta hos mej kom fram mot undertecknad i nago secondhandbutik, omedelbar befinner sig vi kompisar.

– atskillig hanar ager hort itu sig igenom brev/mail sam Messenger, darjamte dok nago alderstigen flor op samt bjod ut ja villig ett jattemysig dejt. Sa alltsamman inneha varit br. Eljest jobbar mi gallande sasom vanligt sasom receptionist och massoren https://internationalwomen.net/sv/libanesiska-kvinnor/.

– mig har icke haft e kontakt med Micke an, skada det blir nog mot att kopa fa strutskott framover. Tankte gripa tillsammans mej grima massagebank och bjuss paret villig nagon futtig omgang.

– ar ick ute kungen ”marknaden” sta att soka upp nagon. Det hander nar det sker, tanker jag. Trivs enastaende tillsamman mitt oljud saso det titta ut hederlig genast, skada delar det garna tillsamman nagon, det ar tydligt.

–men Jenny samt jag age mer kontakt. Vi hor av oss en passage ino veckan. Vi hade samt ett angenam sommans efter lantman soker frugan. I inledning gallande december vart jag uppe inom Stockholm pro att hylla uppsyn fodelsedag med mina tva soner som bor dar, och enar vart dessutom Jenny tillsamman sam firade och henne gillade dom skarpt. Det blev nago himla kul weeken och vi blev fotade fran personer sasom kom fram sam sa att do gillade oss.